اخباراخبار استانها

ضرورت چاره‌اندیشی برای جلوگیری از تندتر شدن شیب فقر

بازی های سیاسی گریبان اقتصاد ما را گرفته است

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس  معتقد است  با بررسی آنچه بانک مرکزی و مرکز آمار از شاخص های بخش حقیقی اقتصاد ارائه شده است، فارغ از میزان اختلافی که میان اعداد وجود دارد، بیانگر سیاست زدگی اقتصاد کشور است.

هر سالی که تحریم بر اقتصاد ایران اعمال شده است، عمده شاخص ها در مسیر بدتر شدن قرار داشتند و هر زمان که نگرانی سرمایه گذاران از آینده اقتصاد کم رنگ یا برطرف شده است، شاخص ها نیز بهبود یافته اند.
این امر نشان می دهد که همه مشکلات کشور، اقتصادی نیست و این سیاست گذاران هستند که بر آن تأثیر می گذارند. 


به گزارش روابط عمومی خانه صمت فارس،سهراب شرفی در گفتگو‌با «تماشا» با اشاره به اینکه تحریم در کنار نوسان های دلار و افزایش تورم و مشکلات عدیده دیگر شیب فقر را تندتر کرده و خواهد کرد، می گوید:تنزل ارزش پول ملی  زنگ خطری برای تشدید مشکلات افرادی است که پس اندازی ندارند و با هر تکانه ارزی یا تحریمی که بر کشور اعمال شود، فقیرتر می شوند. 
وی یکی دیگر از مهم ترین چالش هایی که گریبان اقتصاد ما را گرفته را  بازی های سیاسی می داند  و می گوید: سرگردانی در قوانین ما نشان می دهد که تا چه اندازه دچار آشفتگی هستیم. 
یک اقتصاد سالم نیازمند امینت، آزادی و قبول دانش و فناوری اقتصاد در تدوین سیاست ها است. افزون بر این اقتصاد نیازمند روابط درست با دیگرکشورهاست. متأسفانه در چند دهه گذشته در ایران، سیاست های درست اقتصادی در کشور اتخاذ نشده است.
رئیس خانه صنعت،‌ معدن و تجارت استان فارس عنوان داشت: کشور ما از منابع و ظرفیت‌های بالایی برخوردار است اما متأسفانه نتوانسته ایم از این ظرفیت ها به خوبی بهره ببریم، دیپلماسی اقتصادی ما بسیار ضعیف است و رایزنان بازرگانی باید به مأموریت و مسئولیت اصلی خود در خارج از کشور توجه و عمل کنند.
وی افزود: وزارت امور خارجه باید با وزارت صمت همکاری بهتری داشته باشد و سازمان‌ توسعه تجارت باید تلاش بیشتری برای پیشبرد اهداف اقتصادی کشور کند

چراکه غول های اقتصادی دنیا حتی برای یک لحظه هم دست از تلاش بر نمی‌دارند تا بر بازارها سیطره داشته باشند.

روزنامه تماشا/سهاب شرفی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تیکت جدید