اخبار

10 حقیقت شگفت انگیز درباره اینترنت

با ۱۰ حقیقت جالب درباره اینترنت که احتمالا تابحال نشنیده اید، اما جهان را تغییر داده است، آشنا می کنیم.

۱- در حال حاضر بیش از یک میلیارد وبسایت وجود دارد، این آمار حتی شامل وبسایت هایی است که بیش از ۲۴ سال قبل ساخته شده اند. اگرچه آمارهای موجود در مورد درصد کلی وبسایت ها متغیر هستند، اما به جرات می توان گفت اگر وبسایت ها را از فضای اینترنت جدا کنیم، تداوم حیات اینترنت با شکست مواجه خواهد شد.

۲- در سرتاسر جهان حدود ۳.۲ میلیارد کاربر اینترنتی وجود دارد که این تعداد حدود ۴۴ درصد از کل جمعیت جهان را تشکیل می دهد. تقریبا بیش از نیمی از کاربران اینترنتی ساکن قاره آسیا هستند.

۳- در سرتاسر جهان ۹۵۰ میلیون خانه دارای یک دستگاه تلویزیون است، اما دو برابر همین تعداد به اینترنت دسترسی دارند. جالب اینکه، بخش اعظمی از این افراد متوجه این نکته هستند که ابزاری که با آن به اینترنت وصل می شوند، اصل کارایی آن، تلفن است!

۴- بازدید کننده های سایت یوتیوب، ماهانه ۶ میلیارد ساعت صرف تماشای ویدئوها می کنند و هر ثانیه بیش از ۳۰۰ دقیقه ویدیو بر روی این تارنما بارگذاری می شود. جالب اینکه ۸۰ درصد از بازدید کنندگان از بیرون از آمریکا هستند. شاید به همین دلیل است که در سرتاسر جهان یک سری سوء تفاهم هایی در مورد آمریکایی ها وجود دارد.

۵- ۱.۴۹ میلیارد نفر عضو سایت فیسبوک هستند( بیشتر از جمعیت چین) که به طور میانگین روزانه ۲۱ دقیقه از وقت خود را به رسانه های اجتماعی اختصاص می دهند و در هر دقیقه ۱.۳ میلیون مطلب یا محتوا به اشتراک گذاشته می شود. بهترین راه برای اجتناب از این محتواها، بلاک کردن تصاویر است!

۶- درمیان انواع برنامه های موبایل، فیسبوک بیشتری میزان از زمان کاربران را به خود اختصاص داده است، یعنی معادل ۱۸ درصد و با اضافه کردن فیسبوک مسنجر و اینستاگرام، این رقم به ۲۲.۴ درصد می رسد. دومین رتبه در مورد مدت زمان اختصاص داده شده، مربوط به برنامه پاندورا است که تنها ۱۰.۵ درصد از زمان کاربران، صرف این برنامه می شود.

۷- روزانه بین ۵ تا ۱۰ میلیون برنامه IOS دانلود می شود و تا ژوئن ۲۰۱۵، بیش از ۱۰۰ میلیارد برنامه کاربردی دانلود شده است. البته با توجه به میزان دانلود برنامه ها بر روی آیپد در طی این چهار سال، این مقدار می توانست بسیار کمتر باشد.

۸- در سال ۲۰۱۵، ۲۰۵.۶ میلیارد ایمیل ارسال و دریافت شده است که حدود ۶۰ درصد از آنها اسپم بوده است.

۹- طبق برآوردها در سال ۲۰۱۵، ۱۰۰۰میلیارد عکس گرفته خواهد شد. در سال ۲۰۰۰، تنها ۸۶ میلیارد عکس گرفته شده بود. متاسفانه، بیشتر این تصاویر گرفته شده، مربوط به عکس های سلفی است!

۱۰- اگرچه تمام این اعداد و ارقام جالب به نظر می رسند، حقیقت این است که وب هایی که ما شناخت کاملی از آنها داریم، نظیر فیسبوک، آمازون، ویکیپدیا و غیره- تنها یک درصد از وب های قابل شناسایی را تشکیل داده اند. مابقی یک سری وب های عمیق هستند و یا توسط موتورهای جستجوی قابل شناسایی نیستند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تیکت جدید